Načítání...
mc.hexplay.net
Klikněte pro zkopírování IP
Načítání...
dsc.hexplay.net
Klikněte pro připojení
Avatar
Vítejte na HexPlay webu
Přihlašte se nebo se zaregistrujte
Internet Explorer: Internet Explorer není podporován. Použijte prosím modernější prohlížeč.
INFORMACE
Téma bylo uzamčeno
HEXOR_Fps Majitel
48 příspěvků
34 témat
před 2 lety


- Žádost o UB / Stížnost na administrátora se zakládá ZDE:
- Můžete pro přesměrování rovnou kliknout i ZDE

 

- Žádost o UnBan / Stížnost na administrátora řeší pouze hráč, kterého se jednání administrátora bezprostředně týká. Žádost zpravidla vyřizuje administrátor, který daný trest udělil.

- V napřed předepsané osnově je potřeba vyplnit veškeré údaje, zanedbání této podmínky vede k uzamčení žádosti - další je možno si založit nejdříve po 24 hodinách. V případě stížnosti na menší trest jako je ( mute, warn,... ) lze vynechat kolonku "Hlášení / důkazový materiál".

- Spamování se žádostmi o UB se bere jako porušení pravidel webu a hrozí za takovéto jednání pozastavení webového účtu.

- Do kolonky "Hlášení / důkazový materiál" se vkládá odkaz / obraz na nahraný neořezaný a nijak neupravený screen hlášení banu. V případě stížnosti na menší trest ( mute, warn,... ), nikoliv ban, lze tuto kolonku vynechat, nebo dodat systémové hlášení z chatlogu ( %appdata%\.minecraft\logs ) pro rychlejší identifikaci trestu.

- Vaši založenou žádost můžete sledovat ve fórové sekci "Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory" kde bude po vyplnění formuláře založena.

- Pokud Vám administrátor udělí jakýkoliv trest, máte plné právo být informováni o tom, z jakého důvodu vám byl udělený.

- Pokud podáváte stížnost na administrátora, je vaší povinností dodat veškeré potřebné materiály, které administrátora usvědčují z přečinu, kterého se dle vás dopustil.

- Taktéž je vaší povinností nám nahlásit neadekvátní jednání administrátora, je-li jeho chování opravdu nepřiměřené a nehodné práv.


1. Jméno kdo hráče nahlašuje. [ herní jméno ]
2. Jméno hráče na kterého je podaná stížnost. [ herní jméno ]
3. Důvod nahlášení.
4. Hlášení / Důkazový materiál. ( ve formě videa, snímek obrazovky se bere taky ale záleží na prohřešku )

5. Vyjádření



Poslední úprava: před 12 měsíci